Da bi ste u potpunosti doživjeli otok Pag te uživali u svim blagodatima sunca, mora, soli i
škrtog kamena, potrebno je puno više od puke šetnje uličicama jezgre grada Paga.

Ljepota koju Pag krije ne nalazi samu u netaknutoj prirodi, kristalno čistom moru i suncu koje obasjava škrti kamen veliki dio godine. Njegova ljepota satkana je od običaja, tradicije i mentaliteta ljudi koji u njemu žive tijekom cijele godine. Tko još nije čuo za paški sir, skutu, vino ili čipku? Brendovi proizašli upravo stoljećima njegovanom tradicijom stočarstva, čipkarstva, solarstva i ribarstva.
Obitelj Alaburić upravo jedna od obitelji koja svoju tradiciju zasniva na ribarstvu. Svoje brojne uspjehe u ribolovu obitelj Alaburić postigla je upravo zbog predanosti čudima mora. Brojne medalje, pehari i plakete svjedok su iskustvu i predanosti moru, a zasigurno najdomljiviji uspjeh obitelji je trofej "Svjetskog prvaka u udičaraenju" kojeg nosi najmlađi Alaburić.
Ambijent koji pruža konoba u vlasništvu obitelji Alaburić samo je još jedan svjedok tradicije, bogate obiteljskog nasljeđa i ribolovnih uspjeha koji svjedoče medaljama urešeni zidovi. Naravno ova naša konoba odiše tradicionalnim mediteranom kojeg rijetko gdje možete susresti.
Pridružite nam se uz čašu domaćeg vina, ribu sa sa roštilja, ispod peke, uz dalmatinsku pismu...